Misterul lacului Bodom

Misterul lacului Bodom

Totul a început în 1960. În orășelul Esbo, din Finlanda se găsește un lac numit Bodominjarvi (în finlandeză). Patru tineri, doi băieți și două fete au întins corturile pe malul lacului. Numai unul a supraviețuit acestei nopți dramatice.
În timpul nopții grupul a fost atacat de un personaj misterios care s-a luat de tot grupul. Unul dintre băieți, Nils Gustafsson, a reușit să iasă din cort în timp ce prietenii săi erau masacrați.

 

victimele de la Bodrom
El a povestit poliției că bărbatul avea o strălucire roșiatică în ochi. Ucigașul misterios a dat dovadă de o violență sălbatică deoarece corpurile au fost găsite adânc în apele lacului, tăiate în bucăți.
Autopsia a revelat că doar o sabie foarte mare ar fi putut să provoace asemenea răni. Nils Gustafsson a rămas mut aproape un an, fără a-și putea reveni din șoc. El a povestit că cel care a venit să-i caute era mort!!!
Dar nimeni nu a putut dezminți sau confirma spusele sale având în vedere că nu a mai existat niciun alt martor la acest coșmar. În 2005 a fost acuzat de uciderea prietenilor săi dar a fost declarat nevinovat din lipsă de probe.
Nici acum nu se știe aproape nimic despre crima sa: cu ce armă a acționat asasinul? Ce a devenit? Avea într-adevăr o strălucire roșie în ochi, după cum a afirmat singurul martor, Gustafsson? Misterul rămâne întreg…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »