Extratereştrii se plimbau nestingheriţi pe o plajă din Chile după cutremur

Extratereştrii se plimbau nestingheriţi pe o plajă din Chile după cutremur

La 27 februarie 2010, la Cobquecura Beach, la aceeași dată la care s-a produs cutremurul devastator care a lovit teribil centrul şi sudul republicii Chile, a avut loc o întâmplare bizară.

 

alieni
Carmen Carmona, a declarat presei: “În jurul orei 6:45, când am deschis ușa de acasă pentru ca verişoara mea să se bucure de ocean, a observat trei fiinţe ciudate care păreau să se îndrepte spre mare fără să știe. Ce era să fac, am strigat pe soțul și sora mea, întrebându-i dacă ar putea să vadă ce am văzut. Cei doi au dat din cap, li se părea ciudat că cineva s-a decis să meargă pe plajă, deoarece întreaga populație a orașului se refugiase pe dealurile din jur, deoarece autoritățile au emis un ordin de evacuare pentru un posibil tsunami.
Când am examinat cele trei fiinţe, am observat că erau foarte subțiri și înalte, de aproximativ 2,5 metri. Toate trei erau acoperite cu un costum albastru închis ciudat și aveau aerul de a fi puternic lustruite. Speriaţi de ceea ce am observat, l-am rugat pe nepotul meu să ne însoțească în partea de sus a orașului. Ceea ce părea a fi deosebit de ciudat este că cu o lună înainte de eveniment, am observat o lumină strălucitoare, care părea să vină din centrul muntelui care lumina aproape complet casa noastră de vară. “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »