Cântăreaţa Ariana Grande a fost urmărită de demoni

Cântăreaţa Ariana Grande a fost urmărită de demoni

Ariana Grande, de origine italiană, pe jumătate siciliană, pe jumătate abruzzesă, este o actriță și cântăreață americană, o compozitoare tânără de 22 de ani. S-a născut la 22 iunie 1993 la Boca Raton, Florida, SUA. Este cunoscută în general pentru rolul Cat Valentine din sitcom-ul Victorious.
În 2013, ea a trăit o experiență ciudată care i-a provocat teamă. Artista a declarat că a fost atacată de entități demonice. Iată ce mărturiseşte:

 

Foto Joella Mariano, Wikipedia
Foto Joella Mariano, Wikipedia

 

“Am avut o experiență cu o fantomă / demon. Eram în Kansas City în urmă cu doar câteva săptămâni și ne-am dus la acest castel bântuit. Eram atât de entuziasmaţi! Noaptea următoare, am dorit să merg la cimitirul Stull, care este cunoscut ca fiind unul dintre cele șapte porți ale iadului pe pământ.
M-am simțeam bolnavă, ca și cum exista un sentiment copleșitor de negativitate asupra întreagii maşini şi am simţit pucioasa, care este semnul prezenței unui demon. Exista o muscă în mașină, care este dovada prezenţei unui demon. M-am gândit, “Este atât de înfricoșător, să mergem.” Înainte de a pleca, am lăsat în jos fereastra și am spus: “Ne cerem scuze. Nu am vrut să-ţi perturbăm liniștea. Apoi am făcut o fotografie și pe ea existau trei fețe ultra distincte. Sunt fețe de demoni așa cum sunt ele reprezentate în manuale şcolare.
M-am dus la culcare. Era în urmă cu aproximativ două săptămâni. Am închis telefonul meu și când am închis ochii, am auzit acel uruit foarte tare în capul meu. Când am deschis ochii, s-a oprit imediat, dar când am închis ochii, aceste şoapte au început din nou. De fiecare dată când am închis ochii, am început să văd aceste imagini tulburătoare, cum ar fi forme de culoare roșie. Pe partea din stânga a patului meu, era o formă neagră imensă. ”

Complet îngrozită, Ariana a primit un mesaj de tip text de pe un număr necunoscut care o sfătuia să se relaxeze pentru a speria demonul. Exact asta a făcut. Se ştie că aceşti monştri invizibili sunt cunoscuţi că se hrănesc cu frica manifestată de victimele sale. Când s-a trezit, câteva ore mai târziu, demonul dispăruse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »