Vrăjitoare canibală în Senegal

Vrăjitoare canibală în Senegal

Vrăjitoria continuă să agite sufletele în departamentul Bignona, la sud de Senegal, în Africa. O femeie în vârstă , care s-a născut în Guineea-Bissau, a fost acuzată că a “luat ostatice” 47 de suflete, pe care a vrut să le “mănânce” . Această canibală ar fi beneficiat de ceremonia de circumcizie pentru a intra într-o pădure sacră şi a captura sufletul noilor iniţiaţi, în momentul lor crucial de trecere lor în lumea adulţilor.

sorciers-2

“Femeia a reuşit să intre în pădurea sacră, târziu în noapte, spre ora unu dimineaţa. Luată la întrebări de către paznicii locului sacru, la moment dat, femeia a susţinut că dorea să-şi facă nevoile, într-o zonă interzisă pentru femei. Astfel, acesta a fost reţinută până dimineaţă, pentru a fi judecată de către cei înţelepţi. Dezbrăcată, apoi supusă la interogatorii “, spune un post de televiziune local, 2sTV, citat de BBC.

Acuzata nu a putut însă să facă nimic pentru a-şi salva sufletul, fiind chiar acuzată de propria ei fiică, în plus faţă de acuzaţii săi. Este o practică obişnuită. Dar suficient pentru ca această femeie să primească o pedeapsă egală cu pedeapsa cu moartea, fără niciun suflet înghiţit…

2 thoughts on “Vrăjitoare canibală în Senegal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »