Un caz complicat: statuia care plânge din casa familiei Altindagoglu

Un caz complicat: statuia care plânge din casa familiei Altindagoglu

Altindagoglu
Captura foto youtube

Familia Altindagoglu primeşte de la jumătatea lunii februarie 2009 pelerini care se înghesuie la pavilionul Garges-les-Gonesse pentru a admira fecioara care varsă lacrimi de ulei de măsline. Este vorba de o icoană, fireşte, oferită proprietarei de un preot libanez, când a fost aniversarea stăpânei casei în anul 2006.
Soţul ei, Esat, a declarat că totul a început la 12 februarie, într-o zi de vineri. Şi de atunci, în fiecare dimineaţă, pe faţa fecioarei se găsesc mici picături de ulei, ca nişte lacrimi. Evenimentul a atras şi Patriarhia greacă ortodoxă, care a celebrat pe loc o mesă.
Dar lucrurile, au mers şi mai departe. Stăpâna casei a declarat că într-o zi, a venit la ea o femeie care i-a spus că nu putea să aibă copii. Ea a luat puţin ulei pe o batistă şi i-a pus-o pe burtă. Peste două zile, femeia a căutat-o pentru a-i spune că a fost la doctor, care a susţinut că putea să aibă copii. Un adevărat miracol!
Este vorba de o escrocherie? Lumea ştiinţifică nu poate explica totuşi fenomenul statuilor care plâng şi nu a descoperit nicio infracţiune. Este un fenomen straniu, care pare să depăşească capacitatea noastră de înţelegere şi care este perfect real.
Biserica a rămas multă vreme sceptică însă pe măsură ce cazurile s-au înmulţit, a realizat că este vorba de un caz serios, greu de elucidat.

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »