Păpuşa bântuită din Hokkaido

Păpuşa bântuită din Hokkaido

În 1918, un tânăr de 17 ani de pe insula Hokkaido a cumpărat pentru sora lui o păpușă pe care ar fi găsit-o la Saporro.
Jucăria era destul de mic, de aproximativ patruzeci de centimetri, iar femeia reprezentată purta un kimono tradițional. Capul era din porțelan și avea ochii și părul negru ondulat.
Din păcate, sora lui a murit din cauza unei gripe destul de grave. Părinții au pus apoi pe altarul familiei păpuşa ca amintire a micuţei dispărute prematur.

papusahokkiado-2
La scurt timp după moartea copilului și plasarea pe altar a păpuşii au început însă să se manifeste fenomene destul de ciudate. Încetul cu încetul, părul păpușii părea să crească. În cele din urmă oamenii au fost forțați să-i taie părul, în timp ce apropiaţii familiei au crezut că sufletul fetiței a intrat în păpuşă.
În 1938, familia s-a mutat pe insula rusească Sahalin, în nord-vestul oceanului Pacific, în largul Siberiei, în apropiere de strâmtoarea Tartaria ( Marea Japoniei).
De teamă de a nu piardă amintirea fiicei lor dispărute, oamenii s-au decis să ia păpuşa și să o pună în templul din Mannenji. Rudele copilului au totuşi să povestească despre fenomenele paranormale care aveau loc în jurul păpuşii şi unui preot local care a fost de acord să o pună pe un altar. Templul a preluat jucăria şi cineva îi tăie regulat părul.
Păpuşa se găseşte încă în templu, într-o cutie mică de lemn și părul ei continuă să crească. Preoții consideră că recipientul conţine de fapt sufletul fetiței decedate la vârsta de 3 ani, Kikuko Suzuki!
Nu există încă nicio explicație pentru acest fenomen absolut straniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »