Fantoma femeii albe din Australia

Fantoma femeii albe din Australia

Presa din Australia scrie despre faptul că mai mulţi locuitori ai orașului Gladstone (situată în statul Queensland, pe coasta de est a Australiei) au văzut o misterioasă femeie fantomatică care mergea regulat pe marginea drumurilor din regiune. Intrigată, poliția locală a decis să investigheze acest caz.

Karli Hobley a indicat faptul că în urmă cu aproximativ 12 luni, se afla într-o mașină cu mama ei la Tannum Sands, în Estul Queensland când au văzut această femeie ciudată pe același drum la orele două dimineața. Martora povesteşte: “N-am văzut fața ei pentru că mergea pe jos în aceeași direcție ca și noi.”
“Dar avea genunchii îndoiţi. Părea să o doare ceva. Modul în care mergea, te făcea să te gândeşti că era în stare de ebrietate.”
“Ne-am oprit pentru a vedea dacă avea nevoie de ajutor, dar dispăruse deja.”
“Îmi amintesc că s-a întâmplat cu un an în urmă, deoarece a fost la câteva săptămâni după ziua mea de naştere şi împlineam 19 ani.”

586fantoma
“De asemenea, am oprit pe drumul de întoarcere, dar nu am regăsit-o.”
Kelvin N. Linda Young şi-a spus şi el povestea pe pagina de Facebook a ziarului “The Observer”. Acesta din urmă indică faptul că a văzut o femeie similară pe drumul spre Benaraby, acum aproape doi ani.
“Era în apropierea drumului. Pur şi simplu i-am spus fiicei mele că era un suflet pierdut care a vrut să părăsească Pământul.”
Odi Riedel precizează: “Cred că fantomele sunt peste tot. Depinde dacă ești conștient de prezența acestora sau nu. Du-te la spitalul local, există multe.”
Kate Barnard, un localnic, emite o teorie: “Au murit atât de mulți morți lângă drumul spre Gladstone!”
Sergentul Andrea Campagnolo spune că a fost o situație ciudată și a fost surprinsă de viteza cu care a plecat femeia. Mai mult decât atât, a indicat faptul că este extrem de periculos să meargi pe timp de noapte pe acest drum atât de sinuos. De altfel, un șofer chiar a sunat la poliție după ce a lovit cu maşina o femeie care începuse să urle.
În ciuda unor ample cercetări care s-au desfăşurat în jurul regiunii Gladstone în 21 martie 2015, femeia fantomatică a fost de negăsit.
Cine este această misterioasă plimbăreaţă nocturnă? Mulţi consideră că ar fi vorba despre faimoasa femeie albă care se vede peste tot în lume, dar în special în timpul nopţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »