Casa care sângerează

Casa care sângerează

În oraşul Saint Quentin, de 60. 000 de locuitori situat în apropiere de Paris, în cartierul Remicourt pe strada Tunarilor se găseşte, la nr. 21, o casă stranie. Nu este prea veche. A fost construită în anii 70 şi are un etaj. Aici locuia un cuplu care ocupa primul etaj, în 1990. El lucra la calculator, de dimineaţă şi până seara. Soţia lui era casnică.
După o lună de la instalarea lor în această casă, au început să audă zgomote bizare venind din partea de jos a imobilului. Zgomote de cratiţe, zgomote ca şi cum cineva râcâia pe o masă sau de oameni agonizând. Oamenii se întrebau despre ce putea fi vorba.
La început, nu s-au neliniştit prea tare gândindu-se că erau vecinii sau ceva de genul ăsta, până în ziua în care femeia a găsit un lichid roşu pe zidul bucătăriei. Atunci, a intrat brusc în panică. Şi-a chemat soţul care nu s-a împacientat şi i-a zis: Trebuie să fie un efect al zugrăvelii care iese căci sosind în casă, au rezugrăvit bucătăria. Numai că urmele au apărut aproape peste tot în casă şi femeia nu mai putea să doarmă, aşa că a chemat poliţia.

casa horror
Poliţia a luat un eşantion din lichid şi s-a adeverit că era sânge uman! Deci cuplul s-a decis de a suna familia care locuise înainte în casă, pe nume Pironet. Era familia care construise casa, însă le-au spus că aşa ceva nu se întâmplase niciodată când ei locuiseră acolo.
Un an mai târziu, cei din familia Pironet s-au decis de a spune ceea ce s-a întâmplat. De fapt, se petrecuseră aceleaşi lucruri şi pentru că doreau să vândă casa, au zugrăvit în întregime şi au reuşit să scape de ea. Poliţiştii au început să ancheteze… Au pus făină peste tot pe sol cât şi capcane, au baricadat casa timp de o săptămână pentru ca nimeni să nu intre în ea.
Apoi au intrat pentru prima oară după o săptămână. Nimeni nu mişcase nicio capcană însă zidurile erau acoperite de sânge. Înspăimântat, cuplul a închiriat un apartament în apropiere şi au chemat un preot care a spus că era opera diavolului şi că trebuia distrusă casa. A venit şi un specialist în fenomene paranormale care a adus un pendul. Acesta se învârtea îngrozitor. Atunci ei au săpat la 10 metri sub pământ şi au găsit un craniu uman. Au crezut că acesta provocase, cine ştie, acele fenomene şi că totul s-a terminat.
Cuplul s-a reîntors în casă pentru a locui dar fenomenul a continuat. Deci au pus casa în vânzare şi au plecat să cumpere alta la Amiens. Dar după un an, un tip care a dorit să cumpere casa a chemat oameni de ştiinţă specializaţi, însă nimeni nu a găsit nimic.
El a demolat casa pentru a construi alta şi pe când săpau fundaţiile au găsit o gaură enormă cu 50 de corpuri de soldaţi germani din primul război mondial. Apoi el a făcut cercetări în situri istorice şi a aflat că în acel loc au avut loc bătălii sângeroase în tranşee. A îngropat corpurile găsite în vechile tranşee. De atunci nu s-a mai produs niciun fenomen paranormal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »