Aparut Vandut

Povestea mea este foarte complicată. Sunt cu iubitul meu de 4 ani. Am crezut că este dragostea perfectă. Mi-a cerut să ne logodim și, evident, am spus da fără nicio reținere.

Din septembrie anul trecut am început să pun la îndoială dragostea mea pentru el, nu mai știam unde sunt, comportamentul iubitului meu mă deranjează din ce în ce mai mult, viitorul pe care ni l-am promis ni se pare tot mai încețoșat.

Și atunci am întâlnit acest alt bărbat. A fost dragoste la prima vedere. Conversațiile, râsele, a fost altceva, a fost diferit .. m-am simțit înțeleasă și iubită într-un mod diferit.

Am început să-mi pun și mai multe întrebări. Și chiar m-am întrebat serios dacă am sentimente pentru acest bărbat. Am stat de vorbă timp de 2 luni, până când mi-am spus să renunț la el, pentru că nu era respectuos pentru iubitul meu.

Așa că am încetat să vorbesc cu acest om, însă a fost foarte greu. Am continuat cu iubitul meu, dar .. am sfârșit părăsindu-l în urmă cu câteva săptămâni. Nu mă mai simțeam fericită. Am avut impresia că l-am înșelat, chiar dacă a fost doar sentimental, nu am vrut să-l fac să sufere.

Apoi, celălalt bărbat s-a întors să-mi vorbească, mi-a cerut să-l uit pe iubitul meu.. dar nu îmi pot permite să trăiesc această poveste, simt că l-am înșelat din nou pe fostul meu iubit. Mai ales știind că acesta încearcă să facă totul pentru a mă întoarce la el.

Oare am farmece sau vrăji ca să fiu nefericită? Nu pot avea parte de iubire, de căsătorie? Am cununiile legate? Chiar nu știu ce să fac, sunt pierdută.

                                                                                      Patricia, Londra, Anglia

Aurica-714x1024
copyright Aurica

Am făcut un ritual de vrăjitorie pe poza iubitului tău ca să văd dacă te iubește cu adevărat și dacă vei putea rămâne cu el. Am făcut apoi alt ritual de magie și pe poza celuilalt bărbat, despre care scrii că ești îndrăgostită până peste cap.

Pot să-ți spun că iubitul tău este serios și tare amorezat de tine, are sentimente de dragoste sincere, dar celălalt este egoist, prefăcut și alunecos, ascuns. Este duplicitar cu tine și ți-a făcut vrăji pe cununii ca să rămână cu tine cu orice preț. Tu decizi ce crezi că este cel mai bine pentru tine!

                                                                                            Tămăduitoarea Aurica

Contact:

 0731.203.412, 0753.704.462

Vizitați și siteul meu https://vrajitoareaaurica.ro

Vizitați și siteul meu https://www.vrajitoareaaurica.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Please follow and like us:
Content Protection by DMCA.com