Aparut Vandut

Dragă doamnă Brăţara,
Am mari probleme în cuplu. Soţul meu vrea să mă părăsească. Suntem împreună de 6 ani şi căsătoriţi de aproape 3 ani. Avem o fetiţă. Mi-a spus că vrea să mă lase pentru că nu mai are niciun sentiment pentru mine, că nu are nimic să-mi reproşeze, că m-a iubit enorm dar că acum această dragoste mare a sa s-a stins, că nu mă mai vrea.
După multe certuri şi plânsete, am pus cărţile pe faţă, am încercat să-l conving, am reuşit să obţin un răgaz din partea sa însă nu s-a întâmplat nimic, s-a răzgândit imediat.
Nu l-am înţeles deloc. Toate explicaţiile lui mi s-au părut puerile şi fără substanţă. Cred totuşi că pot să-l fac să renasc dorinţa pentru mine, am multe idei în acest sens, însă am nevoie şi de ajutor. De aceea ţi-am scris, doamnă Brăţara.
Sexualitatea noastră a căzut în rutină. Va fi din nou îndrăgostit de mine? Am să-l pierd definitiv sau nu? Vă rog să mă ajutaţi, acum am nevoie mai mult de cât oricând.

Veronica, Bruxelles

Izabela Sara si Bratara

Izabela Sara si Bratara foto: copyright Segra Media

Cassandra si Bratara

Cassandra si Bratara foto: copyright Segra Media

Bratara ritual balta

foto: copyright Segra Media

Bratara interviu

foto: copyright Segra Media

La deschiderea cărţilor de tarot mi s-a arătat că el are pe altcineva, o femeie la care ţine mult. Din păcate, cred sincer că eforturile tale vor fi inutile, deoarece acest bărbat nu te mai iubeşte şi pare hotărât de a termina căsnicia cu tine. Totuşi, dacă vrei, sună-mă la numerele mele de telefoane: 0764.588027,0727.289524, 0744.211524.

Vrăjitoarea Brăţara

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Please follow and like us:
Content Protection by DMCA.com