Aparut Vandut

Trăiesc momente dramatice în căsnicie! Soțul meu m-a înșelat și m-a lăsat în plină pandemie de Coronavirus.

Sunt căsătorită de aproape patru ani cu un bărbat frumos și sclipitor, care am crezut că mă iubește. Țineam la el ca la ochii din cap, dar omul se înșală de multe ori.

Am aflat că m-a înșelat de cel puțin trei luni, chiar din gura sa, cu o femeie despre care mi-a spus că are multe sentimente (dar pentru mine ce o avea?), deși mi-a declarat sus și tare că mă iubește enorm.

Cuplul nostru a fost întotdeauna solid. Cel puțin așa am crezut eu sau, mă rog, m-a lăsat el să cred. Dar această veste m-a dat peste cap relativ repede și nu mai știu unde sunt. Mi-a dat peste cap absolut toate planurile în ceea ce ne privește și nu știu ce-mi prevede viitorul în aceste zile extrem de confuze pe care le trăim cu toții.

Marea mea problemă este că îl iubesc atât de mult încât sunt în stare să-i iert această rătăcire, numai să revină la mine. Există însă ceva care mă neliniștește încă și mai tare: cu cât au trecut zilele cu atât mai mult am fost asaltată de alte informații neplăcute. De exemplu, acum știu că nu este prima oară când soțul meu procedează într-un asemenea mod și că ar mai avea și alte prietene cu care se culcă.

Și uite unde era Don Juan-ul și eu nu știam…

Sunt bulversată! S-ar părea totuși că doar pe aceasta, la care mă refer, o iubește. Culmea, el îmi zice că este pierdut și nu știe să aleagă între ea și mine. Dintr-o dată, simt că am devenit monedă de schimb, o marfă și nu-mi place. Mă simt tare prost. Nu suport să fiu “în balanță” cu această femeie (oricine ar fi ea). Nici eu nu știu ce să fac.

Am ciudata impresie că tot ce am construit împreună nu mai contează și chiar nu știu dacă voi fi capabilă să-l iert până la urmă. Sunt furioasă pe el și aproape că nu vreau să-l mai văd. Inima mea este pustiită și nu știu cum îmi voi mai reveni vreodată (dacă va fi cazul). Mă simt atât de goală…

Ieri, s-a petrecut ceva care m-a pus și mai tare în dilemă. Am primit un telefon surpriză de la această femeie. De cum m-a sunat, am bănuit că este vorba despre ea. Mi-a spus că el o iubește și că o hărțuia, de aceea i-a cedat. M-am înspăimântat. Dar m-a asigurat că nu-l iubește deloc și că aș face bine “să-l țin lângă mine”. Mi-a spus așa: “Ți-l las! N-am nevoie de bărbatul tău.” M-a pus pe jar și-mi venea să o fac albie de porci pentru că eu una, m-am sacrificat pentru soțul meu și-l iubesc. O înțeleg însă și am tăcut. Nu mai am curajul de a continua cu el. Ezit. Ce să fac? Are farmece sau vrăji făcute de femeia asta?

                                                           Corina, Lyon, Franța

Am apelat şi eu la doamna tămăduitoare Aurica, de pe www.vrajitoarero.com, căreia îi mulţumesc, pentru a înţelege ce s-a întâmplat de fapt cu el. Am aflat cu surprindere că i s-au făcut farmece ca să mă înşele de către o femei care îl iubeşte și a pus stăpânire totală pe el, ca și cum ar fi virusul ăsta nenorocit.

Magia făcută de doamna Aurica a fost un ajutor nesperat pentru mine. M-am lămurit pe deplin şi-i mulţumesc din nou acestei doamne de talent şi sinceră cu mine care chiar l-a adus înapoi, deși nu mai speram.  

Contact:

 0731.203.412, 0753.704.462

Aurica-714x1024
copyright Aurica

Vizitați și siteul meu https://vrajitoareaaurica.ro

Vizitați și siteul meu https://www.vrajitoareaaurica.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com