Aparut Vandut

Este vorba despre o puştoaică blondă cu părul lung, delicată, foarte frumoasă, cu care aveam planuri măreţe. Din păcate, toate s-au pulverizat în neant şi acum sunt disperat, în pragul furiei. Mă gândesc chiar la sinucidere…

Simţurile au dat năvală când i-am văzut pe ei, soția şi aamantul ei, sărutându-se în sufragerie. Şi ea, m-a minţit…. Ce naiv am fost! Nu ştiu cum a început povestea lor. Dar mă simt jignit şi incapabil de a acţiona în vreun fel, pentru că la mijloc este vorba de dragostea pe care încă i-o port.

Când i-am văzut acolo îmbrăţişaţi am avut un şoc. Şi ei au fost uimiţi. Tăceau. Între mine şi ei s-a căscat atunci o prăpastie fără fund, ceva mi se păraea iremediabil pierdut!

Sufletul meu era tăiat în mii de bucăţele, Doamne Dumnezeule. Cine va putea să le mai pună la loc vreodată? Dintr-o dată, tot ce era frumos până atunci s-a întunecat, de parcă asistam la un coșmar, o negură.

Ce rău i-am făcut soției mele, ce? M-a rănit şi şi-a bătut joc de sentimentele mele cele mai pure. Iar el… Oh, el a fost mereu atras de femei (nu am crezut însă că şi de puştoaice şi, mai mult decât atât, chiar de femeia mea).

Trădarea a învins. Soția mea îl iubea şi nu dorea să-mi dea nicio explicaţie. S-a uitat fix în ochii mei, ferm, apoi l-a luat de mână şi au dispărut în dormitor sfidător, ca să mă enerveze și mai tare. A fost o nouă lovitură, neaşteptată. Credeţi-mă că am plâns. Eram cu atât mai mult disperat şi supărat. Atât de mult încât m-am dus în oraş. Am intrat în primul bar şi am comandat beri în neştire (eu, care nu beau niciodată). M-am făcut turtă, pulbere… Eram într-o stare cu adevărat jalnică, de-mi plângeai de milă.

Repet însă, trădarea a învins. Cei doi au rămas împreună şi ea mă sfidează acum ostentativ. Nu-i pasă nici negru sub unghie de sentimentele mele (dar sigur îl va trăda şi pe el, mai târziu). Relaţia lor nu poate să dureze…știu bine.

Mă irită prezenţa ei în casa noastră. Soția mea pare totuşi să se simtă în largul său şi-mi vorbeşte de sus. S-a schimbat mult, în rău. Nu o mai înţeleg. După părerea mea, dragostea este eterna înşelăciune a naturii. Nu merită descrisă, ci arsă pe rug. Și colac peste pupăză, este și această criză cu Coronavirus care ne deprimă și de care ne temem cu toții. Ce va fi?

                                                                 Alex, Brescia, Italia

Aurica-714x1024
copyright Aurica

P.S.- De la tămăduitoarea Aurica, de pe www.vrajitoarero.com,

am aflat că lui i s-au făcut vrăji puternice şi după multe ritualuri de magie, l-a debarasat de acestea și a făcut ca ea să-l refuze și să rămână cu mine în cele din urmă.

Şi voi puteţi scăpa de ele, dacă vi s-au făcut farmece puternice și vrăji cu magia voodoo sau cu magie neagră, numai dacă o veţi suna pe această doamnă cu har magic care mi-a adus liniștea sufletească.

Contact:

0731.203.412, 0753.704.462

Vizitați și siteul meu https://vrajitoareaaurica.ro

Vizitați și siteul meu https://www.vrajitoareaaurica.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com