Iisus a apărut în Rwanda unui păstor

Iisus a apărut în Rwanda unui păstor

Segatashya Emmanuel era un băiat cu un har religios de excepție, care propovăduia ideile apostolilor din Vechiul Testament. Îndrumat parcă de Duhul Sfânt, era în stare să predice în orice limbă.
iisus 44wDin nefericire, aces băiat cu suflet mărinimos şi sfânt a fost ucis în timpul genocidului care a lovit țara sa, Rwanda, în 1994. Dar ne-a lăsat mesaje importante pe care le-a primit de la Domnul nostru Iisus Hristos, privind epoca noastră.
El a spus: „Eram văcar și aveam grijă de vitele părinților mei; dar când Iisus mi-a apărut pentru prima dată nu eram lângă bovinele mele, mă dusesem să vizitez terenul de fasole pe care-l plantaseră părinții mei la 3 km de mers pe jos de casă.
Ajuns acolo, cum mă simţeam obosit – era cald în acea zi- am intrat sub umbra unui copac să mă odihnesc acolo. Imediat, am auzit o voce de deasupra mea care mă striga pe numele meu. Am fost strigat o dată, de două ori, în timp ce mă uitam în toate direcțiile, fără să văd pe cel care mă striga. Cum voce a continuat să mă strige, la a treiea strigare, i-am răspuns acestei voci. Atunci, vocea mi-a spus: “Dacă îți voi da o misiune, o vei realiza? ”
Mi-a fost teamă, pentru că cineva dorea să-mi dea o misiune pe când nu-l vedeam; dar, pe de altă parte, aveam o bucurie în inimă care mă îndemna să răspundă pozitiv la cererea sa.
Apoi, mi-a spus: “Pentru a testa dacă vei ajunge să-mi îndeplineşti misiunea chiar în viitor, îţi voi da mai întâi un mesaj pentru persoanele care sunt gata să usuce boabele din curtea care se află în faţa ta, vreau să văd dacă vei fi capabil să faci misiunile mele ulterioare.
Într-adevăr, în faţa mea erau oameni care erau ocupaţi cu uscarea boabelor. Înainte de a transmite mesajul pentru acești oameni, i-am cerut vocii: “Și tu care doreşti să-mi dai mesajul, cine ești? ”
Această voce mi-a răspuns astfel: “Eu, Eu sunt Iisus care doresc să te trimit în misiune.”
Mesajul pe care El mi l-a dat pentru aceşti oameni este următorul: El vă cere să vă pocăiţi și să vă schimbaţi căci timpul care rămâne este prea scurt. După aceea, pentru toți cei care au refuzat să se pocăiască, timpul va fi prea târziu. Şi cei care știu că mi-am pus picioarele pe acest pământ, înțeleg că sunt din nou pe același pământ pentru a-i lua pe cei care au fapte bune în Împărăția veșnică din ceruri.
După ce am transmis mesajului către cei interesaţi, Vocea m-a strigat de două ori în timp ce eram încă în mijlocul acestor oameni. Mi-a spus: “Mulțumesc pentru îndeplinirea acestei misiuni, dar, de asemenea, acest mesaj te privește, ar trebui să ţii seama de el pentru tot restul vieții tale. Acum, ridică-ţi ochii spre cer pentru a vedea cine sunt, pentru că vom continua să ne revedem în mai multe zile. Atunci m-am uitat în sus la cer și dintr-o dată, am simțit că dispărusem de unde eram pentru a mă regăsi într-un alt loc de pe pământ, dar nelocuit.
Acest om cu siluetă subțire l-am văzut în fața mea, stând în picioare în mijlocul unei flori albe, cu îmbrăcăminte constând dintr-o robă peste care pusese o eşarfă complet albă. Avea ochii strălucitori, părul negru care-i cădea pe umeri, purta o barbă de culoarea părului. Și Iisus mi-a vorbit în kinyarwanda (limba vorbită în Rwanda). Aceasta a fost prima mea întâlnire cu Iisus, atunci când mi-a apărut pentru prima oară. Această întâlnire a avut loc la 2 iulie 1982 și aveam vârstă de 15 de ani, la momentul respectiv.
Eram cel mai mare dintr-o familie păgână căci niciunul dintre noi nu fusese la Biserică să fie botezat, nici la școala de stat (pentru a învăţa să citească și să scrie). Niciunul dintre noi nu ar fi vrut să fie botezat și nici măcar nu ne-am gândit, ocupația noastră sa concentrat pe munca pământului și creșterea animalelor.
Era modul meu de viaţă. Și în ziua aceea, era pentru prima dată când l-am văzut pe Iisus cu proprii mei ochi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »