Aparut Vandut

Ce spun astrele? Clarvăzătoarea vedetelor și oamenilor politici vine în ajutorul dumneavoastră cu leacuri din diferite țări. Clarvăzătoarea Mariela știe ce le rezervă acest an celor mai controversate cupluri. Despărțiri, botezuri, afaceri noi, povești de dragoste marcate de gelozie, de toate aceste vor avea parte în anul 2018 vedetele showbizului românesc.

 

copyright Mariela

Celebra specialistă în astrologie, astrolog Mariela, clarvăzătoarea vedetelor și oamenilor politici, vede ieșirea din criză, este lumina și speranța dvs. Doamna Mariela a fost atestată de preoți și parapsihologi, în special de marele parapsiholog Ion Țugui de la car a primit Globul de Cristal.

copyright Mariela

copyright Mariela

A fost recunoscută pe plan mondial și a participat la congrese din mai multe țări, în special Brazilia și Maroc de unde a adus uleiuri, miruri și plante știute doar de doamna Mariela.

copyright Mariela

Înzestrată cu mult har, clarvăzătoarea Mariela ghicește în trei feluri. În cărțile de tarot, în zodii și în Cartea Zodiilor. Vor trebui spuse doar anul nașterii și numele persoanei și în felul acesta se paote afla trecutul, prezentul și viitorul! Poate ghici și în bobi pentru cei care au examen, vor să reușească un anumit lucru sau au o suferință și trebuie să știe repede care le este viitorul.

Doamna Mariela dezleagă farmece, scoate argintul viu, împacă cupluri dezbinate, dezleagă cununii și rezolvă orice problemă legată de farme, vrăji, blesteme și invidie. Ajută firmele aflate în prgaul falimentului.

copyright Mariela

Dacă vrei cu adevărat să ai parte de o clarvăzătoare, atunci alege una celebră, cu oameni care și acum îi mulțumesc pentru cele făcute. Clarvăzătoarea Mariela este numită de presa de la noi clarvăzătoarea oamenilor politici și a vedetelor.

Are cabinete în Galați, Brăila și București. Are baltă proprie și copac roditor.

Contact: 0753. 594.565, +40.757.833.054

 

Please follow and like us:
Content Protection by DMCA.com